Ik zoek een date voor sex

door | september 9, 2013

Ik zoek een date voor sex

Ik zoek een date voor sex en wil graag afspreken. Wil jij een date voor sex dan kun je mij gratis een berichtje sturen. Date met mij en heb gelijk goede sex!

Hallo mijn naam is Shannan en ik ben 27 en woon in de buurt van Limburg en ik zoek een date voor sex met een man die naar mij toe wilt komen. Ik heb een leuk huis voor mezelf en kan je hier ontvangen voor een sex date. Lijkt het jou wat om langs te komen voor een sex date dan kun je een berichtje sturen. Ik sta open voor Anaal, Dubbele Penetratie, Kontlikken, Ongeremde Sex, Orale Sex, Pijpen, Tongzoenen, Trio Sex en nog veel meer dus we kunnen van alles gaan doen samen. Ik wil graag een date voor sex omdat ik geen zin heb in een relatie maar wel lekkere sex wil hebben en daarom lijkt me dit perfect. Ik hou van mannen die van aanpakken weten en niet gelijk klaar zijn naar een keer klaarkomen, mijn kutje moet lekker hard genomen worden en hier moet tijd in gestoken worden! Lijkt een date voor sex jou wat dan kun je mij een berichtje sturen met wat informatie over jezelf en wat je allemaal met mij zou willen doen. Ik verwijder deze advertentie zodra ik iemand heb gevonden dus wees er snel bij als je wilt afspreken!