Campingsex in Nederland gezocht

door | september 9, 2013

Campingsex in Nederland gezocht

campingsex in Nederland gezocht maakt niet uit waar, ik heb een eigen camper en kan naar je toe komen. Zoek jij campingsex? stuur me een berichtje!

Hoi ik ben Jolien en ik ben 29 jaar en ik woon in de buurt van Friesland en ik ben op zoek naar campingsex in Nederland, sta jij regelmatig op de camping of wil je bij mij op de camping langskomen voor campingsex dan zoek ik jou! Ik hou van Anaal, Beffen, Buitensex, Ongeremde Sex, Orale Sex, Standje 69, Parkeerplaats, Vingeren en nog veel meer dus we kunnen van alles doen samen op de camping. Ik heb een mooie ruime camper waarmee ik regelmatig op verschillende campings sta en me dan ook wel eens eenzaam voel dus vandaar dat ik op deze manier iemand zoek die in is voor campingsex in Nederland. Lijkt het jou wat om af te spreken dan kan je mij nu een berichtje sturen met informatie over jezelf en je favoriete camping en wat je allemaal met mij zou willen doen. Ik heb een normaal postuur met best getrainde rondingen door het sporten ( hockey ) en ik heb donkerblond haar met blauwe ogen! Ik hoop snel reactie te krijgen op mijn advertentie zodat ik mijn camper vol kan gaan laden en die kant op kan komen!